11 Temmuz 2019 Perşembe

su kaçağı tespiti diyarbakır

Mutfak Tezgahı Altından Su Çıkıyor

Mutfaktaki su kaçaklarında en çokça görülen sıkıntı sıcak su borusunun patlamasıdır. Ev hanımları bulaşık yıkarken sıcak suya ihtiyaç duyar ve bu nedenle yoğun bir genişlikte değerlendirmek mecburiyetinde kalırlar. Mutfaktaki tesisat dayanıksız ve kalitesiz ise borunun patlaması kaçınılmazdır.

Tuvaletten Alt Kata Su Sızıyor

Tuvaletlerde su kaçağı sorunlarının en fazla yaşandığı bölgelerdir. Tesisatın zaman geçtikçe dayanıklılığını yitirmesi ve şebeke basıncının birçok gelmesi boruların patlamasına sebep olmaktadır. Atık su tesisatı için firmamız kameralı sistemle görüntüler, temiz su boruları içinde dinleme cihazıyla nokta tespiti yapar.

Tesisat Kaçak Tespiti
Su Tesisatı kaçak bulma işleri için arayabileceğiniz bir şirket bundan sonra mevcut üstelik yeriniz neresi olursa olsun aynı gün arasında servis imkanı sunan  su kaçağı tespiti garantili şekilde tetkik ve tamir işlemleri yapmaktadır. Kırmadan tesisat tamiri için ayrı ehil aramanıza gerek bulunmaz tespit yaptırdıktan daha sonra tamirini şirketimiz yapmaktadır. Fayansçı aramanıza gerek bulunmaz kırılan fayansları gene şirketimizin fayans ustaları yapmaktadır. Ara eleman ve ya taşeron kesinlikle kullanmıyoruz personellerimiz şirketimiz içerisinde çalışan sigortalı ve yetki evrak sahibi ustalardır. Gönül rahatlığı ile bizden faaliyet alabilirsiniz nedeni ise garanti ve memnuniyeti sizlere sunuyoruz. Dairelerde tesisat kaçak tespiti yaptırmak yada iş yerlerindeki su tesisatı kaçak bulma işleriniz için bizi arayabilirsiniz.

Su tesisat işi biliçli müdahalelerle ve öz verili bir etkinlik ile yapılması gereken bir meslektir. Bu işin ciddiyetinin bilincinde olmayan kişilerce yapılması mecburiyetinde ileride muhakak bir problem çıkaracaktır zaten su arızaları yapılan bilinçsizce müdahaleler sonucu veya yanlış materyal seçimi ile meydana gelmektedir. Bu sebepten dolayı çalışacağınız kişi ve kurumları ince eliyerek seçmeniz size yarar sağalayacaktır. Gelişen ve değişen teknlojiye ayak uydurmayanlar yani kayıtsız kalan kurumlar yok olmaya mahkumdur. Firmamız son tesisat teknlojisini kullanarak İstanbul genelinde cihazla su kaçağı bulma ve tamir işlerini garantili olarak yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Staff mobile app

Staff mobile app   At ICI we also happen to be great listeners with the ability to navigate across cultures while embracing the importance o...